sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

2 kk

Heips! Täällä on tosi tuulinen sää, hvä että pysyy pystyssä. Eiliseen asti kuitenkin ollut tosi lämmin! Oltiin rannalla ja poltinkin itseni.. Sitten meillä on ollut työpajoja ja sellaista. Aloitamme myös vapaaehtoisina koirakodissa. Käydään kävellyttämässä kodittomia koiria pari kertaa viikossa. Käytiin kerran jo siellä ilmoittautumassa ja koirat oli niin söpöjä ja rassukoita! Jos joskus koiran hankin aijon adoptoida. Ja se on ilmaista! Ainakin tuossa paikassa. 

Eilen oli tasan kaksi kuukautta siihen, että tulen takaisin suomeen! Aika menee supernopeasti! Vähän jo katselin mun tavaroita ja vain pakkaamisen ajatteleminen saa stressilevelit nousemaan kattoon. Mielenkiintoista miten tulen saamaan kaiken mahtumaan matkalaukkuihin..



Hola! Este semana fue super rápido. Tuvimos talleres y fuimos a la playa. Me quemé un poco pero no pasa nada, hicimos gel de aloe vera y ayuda mucho. Ayer fue exacto dos meses hasta que regreso a Finlandia. El tiempo ha pasado rapidísimo! Hay que disfrutar el tiempo que queda al máximo. 

Un besito!


 Playa de la Tejina - Montana Roja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti